Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verstrekking Zalmsnip 2000 gemeente Tegelen

Datum nieuwsfeit: 11-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Tegelen

11 september 2000

VERSTREKKING ZALMSNIP 2000

Het gemeentebestuur heeft besloten om de lokale lastenverlichting 2000 ad fl. 100,-- per huishouden beschikbaar te stellen aan alle huishoudens in de gemeente. Dit betekent dat ook niet belastingplichtige huishoudens voor de bijdrage in aanmerking komen.

Bij de belastingplichtige huishoudens is (of wordt) de bijdrage in mindering gebracht op de gebruikersaanslag onroerende-zaakbelastingen 2000.

Aan niet belastingplichtige huishoudens, zoals de bewoners van verzorgingshuizen, verpleeghuizen, kloosters en studentenhuizen alsmede kamerbewoners zal de bijdrage rechtstreeks worden uitbetaald. Om voor deze bijdrage in aanmerking te komen dient aan de volgende ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie