Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'NK-brandweer' 's-Gravenpolder en Heinkenszand

Datum nieuwsfeit: 11-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

Brandweerberichten

Brandweer Brandweer van `s-Gravenpolder en Heinkenszand 4e en 6e op de landelijke kampioenschappen

Op zaterdag 9 september werden in het Groningse Uithuizen de landelijke brandweerwedstrijden gehouden. De twaalf beste ploegen van het land konden hier hun krachten meten.
De brandweergroepen `s-Gravenpolder en Heinkenszand wisten zich via de provinciale en gewestelijke wedstrijden te hiervoor te kwalificeren. Met een vierde plaats voor de groep `s-Gravenpolder en een zesde plaats voor Heinkenszand konden beide ploegen terugzien op een geslaagde wedstrijd.

De ploegen werden opgeroepen voor een autobrand, dit leek voor een landelijke wedstrijd wat al te makkelijk. De hevig rokende auto trok veel aandacht, maar korte tijd later bleek er brand te zijn in de vlakbij gelegen woning met daarin twee slachtoffers. Het was de bedoeling van de organisatie dat de prioriteit verlegd werd van de auto naar de woning, want daarin bevonden zich slachtoffers.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie