Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cees van den Heijkant directeur KPN Telecommerce

Datum nieuwsfeit: 11-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KPN benoemt Cees van den Heijkant tot directeur KPN Telecommerce

KPN heeft de heer C.H.W.M. (Cees) van den Heijkant benoemd tot directeur van KPN Telecommerce. Hij is de opvolger van de heer Rob Langezaal die directeur van KPN Valley wordt. De heer Van den Heijkant (41 jaar) is afkomstig van ERP leverancier JBA plc. waar hij Managing Director Continental Europe en Board Member was. Afgelopen jaar was hij Interim Directeur van softwarebedrijf Hiscom BV. In zijn loopbaan heeft hij veel ervaring opgedaan met veranderingsmanagement, bedrijfsverzelfstandigingen en internationalisering. De benoeming is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de ondernemingsraad.

KPN Telecommerce houdt zich bezig met internet, media- en call center activiteiten. Per 1 oktober a.s. wordt dit onderdeel verzelfstandigd en een 100% dochteronderneming van KPN. Deze stap geeft het onderdeel de nodige flexibiliteit om snel in te kunnen spelen op mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Bij de Business Unit Telecommerce zelf werken 900 medewerkers. Bij de deelnemingen die binnen Telecommerce vallen, zoals de Planet Media Group, KPN Callcenters en SNT (51%), nog eens ruim 6.000.

KPN Telecommerce heeft naast een groot aantal zakelijke klanten ruim 1,6 miljoen internetklanten. Voor de Business Unit Telecommerce werd over het eerste halfjaar van 2000 een omzet van 347 miljoen gemeld.

Vanwege de voorgenomen emissie wordt uitdrukkelijk vermeld dat het vorenstaande geen aanbod is tot de koop van aandelen. Aandelen in KPN worden door KPN in de Verenigde Staten uitsluitend verkocht op basis van een prospectus.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie