Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pentagon kiest voor beveiligingsoplossing Precise Biometrics

Datum nieuwsfeit: 11-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Pentagon kiest voor beveiligingsoplossing van Precise Biometrics

Lund, Zweden, 11 september 2000 - Na een uitvoerige evaluatie heeft het Amerikaanse Ministerie van Defensie in het Pentagon een biometrische oplossing gekocht die geïntegreerd is door Precise Biometrics en Spyrus. Het systeem is de door hen gekozen pilot-oplossing voor versterkte beveiliging voor mobiele computers. Precise Biometrics wedijverde met een groot aantal bedrijven op het gebied van biometrie, smartcards en encryptie om te kunnen voorzien in een pilot-oplossing.

De oplossing die ontwikkeld is door Precise Biometrics in samenwerking met Spyrus, een toonaangevend Amerikaans identificatie-bedrijf, komt tegemoet aan de zeer hoge veiligheidseisen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie