Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 11-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van maandagmiddag 11 september 2000
15:03 maandag 11 september 2000

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

RODEN

De Mercedes van een inwoner van Ureterp die zondagavond in Roden is gestolen van een parkeerplaats aan de Brink is maandagmorgen teruggevonden in de berm van de Osbroekweg in Langeloo. De auto werd ontdekt door een gemeenteambtenaar die bezig was met het maaien van de bermen. De accu en de dynamo bleken te zijn verdwenen. Ook miste de eigenaar zn GSM en een leren jack.

HOOGEVEEN

Bij een inbraak in een garage van een woning aan de Boekweitlaan in Hoogeveen zondagnacht voor tegen de 3500 gulden aan electrisch gereedschap gestolen. De 45 jarige bewoner ontdekte de inbraak maandagmorgen.

Kennelijk gestoord, waardoor ze zich ontdekt waanden, hebben inbrekers zondagnacht een partij van 15 z.g. platte beeldschermen achtergelaten in een pand van een uitzendbureau aan de Alteveerstraat in Hoogeveen. De schermen waren losgekoppeld van de computers en stonden ingepakt in vuilniszakken klaar om te worden meegenomen. Men is het pand binnengekomen na het vernielen van een achterdeur.

ASSEN

Bij een inbraak in een garage bij een woning in aanbouw aan de Houtlaan in Assen hebben onbekenden een compressor gestolen. Het apparaat had een waarde van 1275 gulden.

Werknemers van een installatiebedrijf uit Leeuwarden ontdekten maandagmorgen dat inbrekers een grote partij gereedschap hadden gestolen uit het gebouw van een verzekeringsmaatschappij aan de Bommerstraat in Assen.
In het gebouw vindt een verbouwing plaats een de ramen waren afgesloten met plaatmateriaal. De juiste hoeveelheid gereedschap moet nog worden geinventariseerd.

ASSEN / HOOGEVEEN

Een 34 jarige inwoner van Assen is maandagmorgen op verdenking van winkeldiefstal aangehouden bij een supermarkt aan de bremstraat in Assen. Hij werd betrapt toen hij voor 10,36 zuivel een koekjes had gestolen. De man kreeg een dagvaarding voor snelrecht. In Hoogeveen liep maandagmorgen een 47 jarige man uit die plaats tegen de lamp toen hij bij een supermarkt aan de Wielewaal werd betrapt op de diefstal van een flesje aftershave. Ook hij kreeg een dagvaarding voor snelrecht


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie