Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrijstelling bestemmingsplanvoorschrift Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 12-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Vrijstelling van bestemmingsplanvoorschriften

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend, dat door mevrouw V.d. Burg-Thunissen een verzoek is ingediend voor vergroten van een glastuinbouwbedrijf op het perceel Noordeindseweg 266a. Hiervoor is vrijstelling van de voorschriften van het bestemmingsplan "Landelijk Gebied" nodig.
Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het voornemen vrijstelling te verlenen door toepassing van artikel 2, lid 4. Voordat hiertoe wordt overgegaan ligt het bouwplan met ingang van 14 september 2000 gedurende veertien dagen voor een ieder ter inzage bij de Afdeling Vergunningen en Toezicht van 08.30 uur tot 13.00 uur. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het verlenen van de vrijstelling worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie