Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FNV Mondiaal start schrijfactie voor Ethiopië

Datum nieuwsfeit: 12-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Schrijfactie voor Ethiopië
mondiaal - marjan.brunner@fnv.nl

FNV Mondiaal is een nieuwe schrijfactie gestart. Deze keer sturen we een brief aan president Meles Zenawi van Ethiopie. Sinds het aantreden van de regering van Meles Zenawi gaat de democratische vakbeweging gebukt onder grote repressie. Schrijf mee met ruim 800 mensen! De vakbondsrechtensituatie is slecht in Ethiopië. Sinds het aantreden van de regering van Meles Zenawi gaat de democratische vakbeweging gebukt onder grote repressie. Arrestaties, gevangenneming, intimidatie, overplaatsingen en ontslag van haar vakbondsleiders getuigen hiervan. In maart 1997 schreef het schrijversnetwerk voor Taye Woldesmiate, voorzitter van de Ethiopische Onderwijs Vakbond, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie