Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plannen herinrichting De Bongerd gemeente Doetinchem

Datum nieuwsfeit: 12-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Bijeenkomst herinrichting De Bongerd (Hoofdtekst)

Afgelopen donderdag is er in wijkcentrum De Zuwe een informatieavond geweest. Zon 50 bewoners maakten van de gelegenheid gebruik om kennis te nemen van de herinrichtingsplannen voor het centrum De Bongerd. Ook kregen zij de gelegenheid om erop te reageren.

Wethouder Keukenkamp opende de bijeenkomst met een toelichting op het gemeentelijk beleid. Hij gaf o.a. aan waarom een uitbreiding van het winkelcentrum noodzakelijk is en dat de stationsomgeving hier ook in betrokken wordt. De verkeersontsluiting laat namelijk nog wel te wensen over. Eind van dit jaar wordt de Gasperilaan (ontsluitingsweg in Dichteren) geopend en pas dan ontstaat er een beter beeld. Begin 2001 zal daarom een totaalonderzoek worden verricht naar het gebruik van de ontsluitingen van Dichteren en de gevolgen hiervan op de ontsluiting in De Huet. Dit onderzoek wordt in het voorjaar van 2001 afgerond. Als alles volgens verwachting verloopt kan de uitvoering van de herinrichting in mei/juni 2001 van start. Belanghebbenden kunnen nog tot vrijdag 15 september reageren op de plannen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie