Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SUN ondersteunt standaard audiovisuele multimedia-content

Datum nieuwsfeit: 12-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Sun ondersteunt standaard voor audiovisuele multimedia-content

Amersfoort, 12 september 2000 - Sun Microsystems onderstreept haar steun aan open standaarden en technologieën met de recente deelname aan het MPEG-4 Industry Forum (M4IF). Hiermee wil Sun de promotie en acceptatie van de MPEG-4-standaard stimuleren, die speciaal is ontwikkeld voor het versturen, synchroniseren, coderen en renderen van audiovisuele multimedia-content voor Internet en draadloze applicaties.

MPEG-4 is een initiatief van de Moving Picture Experts Group (MPEG), de ontwikkelaars van MPEG-1 en MPEG-2 waarmee interactieve video op cd-rom en digitale televisie mogelijk is. M4IF wil MPEG-4 tot de standaard voor applicatieontwikkelaars, service providers, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie