Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 12-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 12-09-2000 Persbericht district Land van Cuijk

DODELIJK VERKEERSONGEVAL Bij een verkeersongeval op de Overloonseweg in Vierlingsbeek is dinsdagmorgen rond 08.00 uur een 35 jarige inwoner van Holthees om het leven gekomen. De man reed op zijn motor vanaf de Zoetendaal linksaf de Overloonseweg op, passeerde enkele autos die voor de spoorwegovergang stonden te wachten en botste vervolgens tegen de juist passerende sneltrein. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De politie stelt een onderzoek in.

RIJDEN ZONDER HELM Twee 17 jarige jongens uit Roermond zijn maandagavond bekeurd omdat zij zonder helm op een bromfiets reden. Surveillerende agenten zagen de jongens op een bromfiets tweemaal de rotonde van de Sint Annastraat in Cuijk rondrijden. Op het moment dat zij de politie auto zagen gingen zij er vandoor via het terrein langs de Beersebaan waar tijdelijk kermiswagens staan. Op dit terrein reden zij zich vast waarop zij klemgereden konden worden. Beiden jon-gens kregen een proces-verbaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie