Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 13-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 13-09-2000 1e Persbericht 13 september 2000


Berichten uit de regio

Eindhoven: Drie verdachten aangehouden na steekpartij In de nacht van dinsdag op woensdag zijn na een steekpartij in een woning in de Holstraat drie verdachten aangehouden. Het betreft een 40-jarige man, een 26- en een 27-jarige vrouw allen zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie werd geïnformeerd dat er rond 23.15 uur een steekpartij zou zijn geweest in een woning aan de Holstraat. Ter plaatse trof zij de 36-jarige bewoner gewond aan. Het slachtoffer was na een ruzie met een mes gestoken. Hij werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Er bleken geen vitale delen geraakt. Hij blijft ter observatie in het ziekenhuis. De 40-jarige man die in de woning werd aangetroffen werd later die nacht aangehouden.

Eindhoven: Bedreigingen
Dinsdagavond om 21.00 uur is op het AZC aan de Oirschotsedijk een 18-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De man had een verbod om op het terrein van het AZC te komen. Toen hij daar door de beveiliging op werd aangesproken ging hij door het lint en bedreigde de beveiligingsbeambten met de dood. Het beveiligingspersoneel sloot de man in een kamer op in afwachting van de komst van de politie Hij gooide een ruit van een kamer stuk en bedreigde met het glas het personeel. Na zijn aanhouding door de politie is de man ingesloten.

Eindhoven: Man steelt auto-emblemen
Woensdagmorgen om 2.30 uur is in de Tongelresestraat een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij werd door surveillerende agenten op heterdaad betrapt toen hij auto-emblemen aan het stelen was. Hij had al zes emblemen in zijn bezit. De politie vond ter plaatse de autos waarvan de emblemen verwijderd waren. De bezitters zijn op de hoogte gesteld. De man, die zich recalcitrant gedroeg, is ingesloten. De door hem aangebracht schade wordt op de 18-jarige verhaald.

Eindhoven: Schennispleger
Dinsdagavond rond 19.00 uur heeft een nog onbekende man in de omgeving van de Zeelsterstraat schennis gepleegd tegenover een 7-jarig meisje. Het meisje was met haar fiets vanaf een speelterreintje op weg naar huis. De man kwam naast haar fietsen, sprak het kind aan en liet zijn geslachtdeel zien.

Eindhoven: Snelheidscontrole
Dinsdag is tussen 13.00 uur en 21.00 uur een snelheidscontrole uitgevoerd in de A. van Leeuwenhoekstraat. Er zijn 69 automobilisten bekeurd. De snelste reed 84 km/u in plaats van de toegestane 50 km/u.

Eindhoven: Beroving
Een 56-jarige vrouw en een 65-jarige man zijn woensdagmorgen om 1.30 uur op de Hooghuisstraat beroofd van een portemonnee en een handtas. Een nog onbekende jongen liep op de twee slachtoffers toe en duwde de man omver. Hij pakte snel de portemonnee bij de man uit diens broekzak en rukte daarna bij de vrouw haar handtas van haar schouder. Direct kwam er een witte scooter aangereden waar de dader achterop sprong en verdween. In de portemonnee zat ruim f. 1000,- en in de tas van de vouw zat f. 500,-

Nederwetten: Diefstal auto
Woensdagmorgen rond 3.30 uur is in Nederwetten aan de Nieuw Ervenstraat een grijze Mercedes 250D met het kenteken FJ-DX-50 gestolen. De eigenaresse hoorde de dieven de auto starten en zag ze daarna met de auto wegrijden.

Eindhoven: Inbreker aangehouden
In de Kerkstraat in Eindhoven is woensdagmorgen om 5.45 uur een 29-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt ervan verdacht kort daarvoor te hebben ingebroken in een shoarmazaak aan de Parkstraat. Vlakbij de plaats waar de verdachte werd aangehouden vond de politie 3 sloffen sigaretten en 3 geldbakken met munten uit speelautomaten. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie