Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 13-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

13 september 2000


Verdachte in gestolen auto gearresteerd
SCHIEDAM -- Dinsdag rond 19.30 uur arresteerde de politie op de Grote Visserijstraat (gemeente Rotterdam) een 31-jarige Rotterdammer, omdat hij in een gestolen auto reed. De politie controleerde het kenteken waaruit bleek dat de auto die dinsdag van een Schiedammer uit de Lange Kerkstraat was gestolen. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

Verdachte van winkeldiefstal gearresteerd
SCHIEDAM -- De politie arresteerde dinsdag rond 15.30 uur op de Groenelaan een 56-jarige Schiedamse wegens winkeldiefstal. Personeel beetrapte de vrouw op het stelen van enkele goederen, zoals kleding en levensmiddelen. De politie arresteerde de verdachte en nam haar mee voor nader onderzoek. Zij bekende de diefstal.

Verdachte van winkelinbraak gearresteerd
SCHIEDAM -- Woensdag rond 05.00 uur arresteerde de politie op de Bm. Honnerlage Gretelaan een 28-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. Een omstander zag dat een vrouw de ruit van een winkel aan de Parkweg insloeg en met enkele levensmiddelen wegliep. N.a.v. een signalement vond de politie haar. Zij verklaarde dat zij honger had en voor enkele zakjes met nootjes de raam had ingeslagen. Zij droeg nauwelijks kleding, waarna de politie haar een overall heeft gegeven. Daarna is zij in een cel ingesloten voor nader verhoor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie