Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Noord

Datum nieuwsfeit: 13-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord
Snelheidscontrole

BAARN De politie heeft dinsdagmorgen op de Chopinlaan een snelheidscontrole gehouden. Tussen kwart over acht en kwart over elf passeerden 720 autos het controlepunt. Acht bestuurders reden te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 km/u. Op de Chopinlaan geldt een maximum snelheid van 50 km/u.

Botsing door alcohol

LEUSDEN Een 29-jarige vrouw uit Spijkenisse is vanochtend rond kwart over vier tegen een verkeerspaal op de rotonde aan de Randweg gereden. De vrouw bleek na een blaastest een alcoholpromillage van 1,55 te hebben en is hierdoor haar rijbewijs kwijtgeraakt. De auto is weggesleept.

Burger zet dronken automobiliste langs de kant

EEMNES Een bewoner van de Waag zag vannacht rond een uur een personenauto slingerend door de straat rijden. Vervolgens zag hij dat de bestuurster uit de auto stapte en een bord aan de kant zette om zo het gedeelte van de Wakkerendijk op te rijden waar aan gewerkt wordt. De man waarschuwde de politie en liep naar buiten om de automobiliste aan te spreken op haar rijgedrag. De man wist de 45-jarige vrouw uit Laren aan de praat te houden tot de politie arriveerde. De Larense bleek na een blaastest een alcoholpromillage van 2,60 te hebben. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.

Controles

SOEST De politie heeft gisteren op de A.P. Hilhorstweg, de Peter van den Breemerweg en de Birkstraat controles gehouden. In totaal zijn 12 processen-verbaal uitgeschreven: 5 voor het overtreden van een geslotenverklaring, 2 keer overschrijding van de maximum snelheid brommer, 2 keer geen gordel, 1 keer rijden zonder rijbewijs, 1 keer negeren overweglichten en 1 keer rijden zonder certificaat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie