Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak locaties hondenuitlaatveldjes Wageningen

Datum nieuwsfeit: 13-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Inspraak locaties hondenuitlaatveldjes.

De gemeenteraad heeft vorig jaar de notitie hondenpoepbeleid vastgesteld. Als uitwerking van deze notitie wil de gemeente op ruim 50 plaatsen uitlaat- en losloopveldjes in Wageningen aanleggen. Het voorstel voor deze locaties ligt nu in de inspraak.

Wat houdt het nieuwe hondenbeleid in?Om de overlast van hondenuitwerpselen in de openbare ruimte tegen te gaan, wordt er een algemene opruimplicht voor hondenuitwerpselen ingevoerd. Zodra het nieuwe beleid is ingevoerd, moet de hondenbezitter binnen de bebouwde kom de uitwerpselen opruimen of gebruik maken van de uitlaat- en losloopveldjes. Alleen op deze veldjes hoeft de hondenbezitter de uitwerpselen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie