Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prijs voor winnend verkeersbord project West-Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 13-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Sector Pers en Public Relations
Contactpersoon: Dries Vandermeersch
E.Jacqmainlaan 20, 1000 Brussel
tel. 02-790 93 06 - fax 02-790 95 06 - gsm: 0477-23 13 57 e-mail: (dries.vandermeersch@rago.be)

PERSBERICHT
Datum: 13 september 2000
Fax / E-mail bestemd voor: Alle nieuwsredacties Betreft: prijs voor winnend verkeersbord - verkeersproject Bond Moyson West-Vlaanderen

De laureaten van de wedstrijd Ontwerp je eigen verkeersbord zijn gekend en ontvingen vandaag hun prijs. Dieter Vandewalle is een van de twee laureaten van de wedstrijd. Hij kreeg voor het ganse gezin een gratis weekend in Center Parcs. Alle klasgenoten van het zesde leerjaar ontvingen een veiligheidskit. Dieter Vandewalle zat tot vorig schooljaar in de basisschool van het gemeenschapsonderwijs De Valke in Lichtervelde.

Vandaag werd ook het verkeersbord onthuld in de omgeving van alle scholen die op het grondgebied van de gemeente Lichtervelde liggen. Op het rechthoekig bord met blauwe achtergrond staat een autobestuurder afgebeeld die zijn handen door beide zijraampjes steekt. Langs de ene kant reikt hij de hand aan een voetganger, langs de andere kant aan een fietser. Bovenaan staat het woord 'respect'.

De wedstrijd Ontwerp je eigen verkeersbord kaderde in een project dat tijdens het schooljaar 1999-2000 werd gevoerd rond verkeersveiligheid en dat door de Bond Moyson en SVV West-Vlaanderen (de vrouw- en gezinsbeweging van Bond Moyson) werd georganiseerd.

Belangrijk is dat tijdens de plechtigheid en persvoorstelling ook de resultaten van het onderzoek naar de verkeersveiligheid in de schoolomgeving werden toegelicht.

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met de persverantwoordelijke, Dries Vandermeersch.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie