Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 13-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van woensdagmiddag 13 september 2000
15:40 woensdag 13 september 2000

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

HOOGEVEEN

Een rijschoolhouder uit Hoogeveen is het afgelopen weekeinde 12 wieldoppen kwijtgeraakt. Ze zijn gestolen van twee lesvrachtautos die geparkeerd stonden aan de Griendtsveenweg. Ook is uit de autos zon 900 liter (dure) diesel gestolen. De rijschoolhouder is voor ruim 3500 gulden gedupeerd.

ROLDE

Bij een autoinbraak aan de Hoornkampen in Rolde zijn dinsdagnacht een radio CD speler en 6 CDs van Normaal gestolen. De 50 jarige aangeefster vermoedt, dat het slot is losgemaakt door met een draadje de slotknop omhoog te halen.

FREDERIKSOORD

Onbekenden hebben dinsdagnacht bij een inbraak in een woning aan de Burgemeester Wijnoldyweg in Frederiksoord onder meer een Chinees porcelein servies, een Friese staartklok en een hoeveelheid zilverwerk gestolen. Daarnaast was een telefoonkabel doorgeknipt. Men is vermoedelijk via een tuindeur in de woning gekomen.

KLAZIENAVEEN

Bij een inbraak in een horecabedrijf aan de Langestraat in Hoogeveen hebben inbrekers dinsdagnacht de kassa en de inhoud van de gokkast gestolen. Verder zijn uit de keuken twee emmers fritessaus en een spies met shoarmavlees meegenomen. De daders hebben vermoedelijk met een breekijzer een zijdeur opengebroken. De 36 jarige eigenaar schat de totale schade op zon 4000 gulden.

NIEUW AMSTERDAM

In de nacht van dinsdag op woensdag hebben onbekenden een aanhangwagen met een tank met 600 liter diesel gestolen. De aanhangwagen is eigendom van een bedrijf dat bezig is met wegwerkzaamheden aan het Stieltjeskanaal in Nieuw Amsterdam. De aanhangwagen stond achter een afgesloten hek

ASSEN

Ook rij- instructeurs moeten gordel om. klik op Sneu Geld


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie