Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Icon Medialab neemt internet-consultant COREBIT over

Datum nieuwsfeit: 13-09-2000
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


9/13/2000

Icon Medialab neemt internet-consultant COREBIT over

Amsterdam, 13 september 2000 - Het beleid van Icon Medialab is erop gericht voortdurend deskundigheid, marktkennis en marktaanwezigheid te vergroten. In dit beleid passen overnamen en samenwerkingsovereenkomsten. Eind augustus bereikte Icon Medialab een akkoord met het Deense COREBIT betreffende de overname van dit 220 medewerkers tellende bedrijf. De overname is op 15 september 2000 geëffectueerd.

COREBIT heeft vestigingen in Denemarken, Zwitserland en Duitsland. Door de overname wordt Icon Medialab de grootste internetadvies-onderneming op de Deense markt. De activiteiten in Zwitserland (met zijn vele internationale bedrijven en instellingen) nemen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie