Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vastgesteld bestemmingsplan gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 14-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 14 september 2000 t/m 25 oktober 2000 de volgende vastgestelde partiële bestemmingsplanwijziging ter inzage ligt:

Partiële wijziging bestemmingsplan Natuurgebied Veluwe 'omgeving Woutersweg 5'
Deze wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening legt de planologische basis voor de bouw van twee nieuwe burgerwoningen op het adres Woutersweg 5 te Ede. Hier tegenover staat het beëindigen en amoveren van een agrarisch bedrijf op dit adres.

Er zijn bij het college van burgemeester en wethouders geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerp-wijzigingsplan. Het college heeft het plan op 5 september 2000 ongewijzigd vastgesteld.

Het bovengenoemde wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. De informatiebalie is van maandag tot donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders inzake de vaststelling van bovengenoemd wijzigingsplan kan een ieder bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders.

Het bezwaarschrift moet binnen de termijn van ter inzage legging worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE.

Na deze termijn van zes weken treedt het wijzigingsplan in werking, tenzij binnen deze termijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.Ede, 13 september 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie