Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorontwerp natuur-/beheersgebiedsplan Engbertsdijkvenen

Datum nieuwsfeit: 14-09-2000
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel


Zwolle, 14 september 2000

VOORONTWERP NATUUR-/BEHEERSGEBIEDSPLAN ENGBERTSDIJKVENEN

Gedeputeerde staten hebben het voorontwerp natuurgebiedsplan /beheersgebiedsplan Engbertsdijkvenen-Veenschap vastgesteld. Het plan betreft 359 ha te ontwikkelen nieuwe natuur en 350 ha beheersgebied.

In dit plan wordt de begrenzing van de beheersgebieden nader uitgewerkt en geeft het een beeld van de nieuw te ontwikkelen natuurgebieden Engbertsdijkvenen-Veenschap. Deze intentie is weergegeven in het Beleidsplan natuur en landschap Overijssel 1992-1998. Het plan betreft 359 ha te ontwikkelen nieuwe natuurgebieden rondom het bestaande natuurgebied de Engbertsdijkvenen. Dit betreft 306 ha nieuwe begrenzingen en 53 ha omzetting van bestaand reservaatsgebied naar te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie