Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Concept-Overeenkomsten bereikbaarheidsoffensief Regio R'dam

Datum nieuwsfeit: 14-09-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Concept-Overeenkomsten Rereikbaarheidsoffensief Regio Rotterdam

Het college van B. en W. van Rotterdam en het dagelijks bestuur van de Stadsregio Rotterdam geven op donderdag 14 september vanaf 17.45 uur de concept-bestuursovereenkomst Bereikbaarheidsoffensief regio Rotterdam en het concept-convenant Regionaal Mobiliteitsfonds voor discussie in de regio en stad vrij. Het Bereikbaarheidsoffensief regio Rotterdam bevat een extra impuls van bijna fl. 2 miljard in de verkeers- en vervoersinfrastructuur in de regio. Andere belangrijke onderdelen van de overeenkomsten zijn de exacte locaties van de drie heffingspunten op het rijkswegennet, de proef betaalstroken, de voeding en verdeling in hoofdlijnen van het regionale mobiliteitsfonds en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie