Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitgifte percelen bouwgrond bedrijventerrein Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 14-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Percelen bouwgrond op bedrijventerrein "Vosdonk".

Binnenkort start de gemeente Etten-Leur met de uitgifte van bouwpercelen in het gebied nabij de Kroonstraat-Daalderweg. In het gebied, 1,1 ha. groot, kunnen uitsluitend bedrijfsruimten worden gebouwd. De grondprijs zal ongeveer Hfl. 170,-, exclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, bedragen. De percelen kunnen worden verkaveld vanaf ongeveer 1800 m².

Indien u belangstelling heeft voor een perceel bouwgrond in bovengenoemd gebied, dan kunt u dit door het invullen van een aanmeldformulier kenbaar maken. Dit aanmeldformulier kunt u opvragen bij de heer J. de Hoon van het bureau Economische Zaken in het gemeentehuis. Zijn telefoonummer is 076-5024293. Aanmeldformulieren moeten uiterlijk 22 september 2000 zijn terugontvangen. Personen/bedrijven die bij de gemeente Etten-Leur bekend zijn als belangstellenden voor een perceel bouwgrond in de Woon-werklokatie Attelaken, hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie