Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haarlem geeft drie ton voor innovatieproject Haarlemmerolie

Datum nieuwsfeit: 14-09-2000
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Haarlem geeft bijna f 300.000 voor innovatieproject `Haarlemmerolie'

Het college van B&W van Haarlem stelt f 296.000 beschikbaar voor het project `Haarlemmerlerolie' voor de stimulering van innovaties door bedrijven in Haarlem. Dit is een van de vernieuwende projecten in het Ontwikkelingsprogramma Haarlem, de programmalijn Facilitering Bedrijfsleven. Het stimuleren van innovatie en kwaliteitsverbetering van Haarlemse ondernemingen heeft hierin prioriteit.

Dit geld is bedoeld als een stimuleringsbijdrage voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, die vernieuwing van producten, productiemethoden en afzetmarkten en dergelijke voorstaan. Het project wordt gecoördineerd door Innovatienetwerk Syntens, die in vorig jaar in Amsterdam 10 bedrijven ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie