Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meepraten via keuzeformulier Stadsperspectief Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 14-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

ptember 2000

Meepraten via keuzeformulier Stadsperspectief

Onder de titel Keuzes uit het Stadsperspectief: doen of niet doen? verschijnt eind deze week een nieuwe brochure over het Stadsperspectief. Deze brochure is een samenvatting van het concept- Stadsperspectief dat de Amersfoortse gemeenteraad op 15 juni besprak.

Dat concept-Stadsperspectief, ook wel DiscussieDocument, was het resultaat van de campagne die de gemeente het afgelopen voorjaar voerde om Amersfoorters te betrekken bij de totstandkoming van het Stadsperspectief. Die campagne leverde veel ideeën en wensen op met betrekking tot de sociale, economische en ruimtelijke kwaliteiten van de stad in 2015. Dit najaar betrekt de gemeenteraad 'de stad' opnieuw bij de plannen voor de toekomst. Dit keer met een aantal zeer concrete vraagstukken. De nieuwe brochure zet deze vraagstukken op een rij en geeft daarbij aan hoe de gemeenteraad erover denkt. De bedoeling is dat inwoners, organisaties en bedrijfsleven opnieuw gaan reageren. Daartoe bevat de brochure een uitneembare enquete, het zogenoemde keuzeformulier Stadsperspectief. Hierop kunnen Amersfoorters aangeven hoe zij over de verschillende vraagstukken denken.

Dag van het Stadsperspectief
Ditzelfde keuzeformulier staat volgende week ook in de Stadsberichten. Vanaf 18 september kunnen Amersfoorters die over internet beschikken, het keuzeformulier digitaal invullen en inzenden via de dan geactualiseerde Stadsperspectief website
(www.amersfoort.nl/stadsperspectief) Wie zich uit wil spreken over de Stadsperspectief-vraagstukken kan overigens ook meedoen aan de Dag van het Stadsperspectief. Een interactief evenement dat op donderdag 28 september van 15.00 tot 21.00 uur plaatsvindt in Stadsinformatiecentrum De Observant. Het programma voor deze dag vindt u in de Stadsberichten van 20 september.

De brochure Keuzes uit het Stadsperspectief: doen of niet doen? is af te halen of aan te vragen bij de Informatiewinkel van de gemeente, Stadhuisplein 7, tel. 469 5740, e-mail: (info_gemeente@amersfoort.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie