Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kaart tegen vliegtuiglawaai voor inwoners Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 14-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Vul een kaart in tegen vliegtuiglawaai!

Heeft u last van vliegtuiglawaai? Dan is nu de gelegenheid uw stem te laten horen. Komende week ontvangen de inwoners van Oegstgeest een briefkaart van Milieudefensie met een oproep aan ministers Pronk (milieu) en Netelenbos (verkeer- en waterstaat) om geluidsoverlast van Schiphol beter in de gaten te houden.

Met de actie getiteld 'Vliegtuiglawaai? Houd het in de hand', wil Milieudefensie aandacht vragen voor de geluidsoverlast die het vliegverkeer van Schiphol met zich meebrengt. Een van de manieren om die overlast in de gaten te houden, is het plaatsen van geluidsmeters bij omliggende gemeenten zoals Oegstgeest en Leiden. Iedereen die de briefkaart ondertekent, vraagt aan de overheid om plaatsing van die geluidsmeters. Milieudefensie geeft alle briefkaarden in het najaar aan ministers Pronk (milieu) en Netelenbos (verkeer- en waterstaat). De briefkaart is ook verkrijgbaar op het gemeentehuis en bij de bibliotheek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie