Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 14-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 14-09-2000 Persbericht district Land van Cuijk

HENNEPPLANTEN AANGETROFFEN De politie Land van Cuijk heeft in een tuin aan de Opaaldreef in Cuijk 22 volgroeide hennepplanten aangetroffen en inbeslaggenomen. De politie nam een kijkje bij de woning na klachten van stankoverlast. Tegen de bewoner wordt proces-verbaal opgemaakt. De planten zijn vernietigd.

INBRAAK IN WONING Woensdag is ingebroken in een woning aan de Bereklauw in Cuijk. De bewoner ontdekte s avonds bij thuiskomst dat een ruit van de achterdeur vernield was. Hij mist een tv en twee geluidsboxen. De totale schade loopt in de duizenden guldens.

POGING DIEFSTAL AUTO Woensdagmorgen is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Deken van de Ackerhof in Cuijk. Van de auto bleek een portierslot en het contactslot vernield te zijn echter dankzij de startonderbreking kon de auto niet gestart worden. Voor zover bekend wordt er niets uit de auto vermist.

INBRAKEN IN CARAVANS Woensdagmiddag werd ontdekt dat tenminste 5 caravans waren opengebroken op een camping aan de Bosweg in Sint Anthonis. Verschillende caravans zijn doorzocht. Het is nog niet bekend of er iets is ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie