Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NCRVNET.nl in de ban van de Olympische Spelen

Datum nieuwsfeit: 15-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NCRVNET.nl in de ban van de Olympische Spelen

Tijdens de Olympische Spelen, die van 15 september tot 1 oktober in Sydney plaatsvinden, komt NCRVNET.nl met een special die in het teken van de Spelen staat. De special staat op het open gedeelte van de site en zijn dus voor alle internetgebruikers toegankelijk.

Olympische Quiz
Tijdens de Spelen kunnen kenners meedoen aan een quiz, waarmee aantrekkelijke prijzen te winnen zijn. Daarin worden dagelijks drie meerkeuzevragen gesteld over de meest uiteenlopende Olympische zaken, zoals Olympische historie, records, deelnemers of opvallende gebeurtenissen.

Webreporter op locatie
Webreporter Ireen Oostveen brengt gedurende twee weken dagelijks verslag uit in audio, tekst en beeld. Tijdens de Spelen volgt zij een aantal betrokkenen bij de Olympische Spelen. De zwem-familie Van den Hoogenband, Paul de Leeuw en enkele politici worden iedere werkdag benaderd om hun indrukken en belevenissen rondom de Spelen mee te delen aan Ireen. Verder krijgt ieder persoon een gastenboek, waarin webbezoekers een boodschap aan hem of haar kunnen achterlaten.

Backpacker in Sydney
Bent u benieuwd wat er nog meer in Sydney te beleven valt of vraagt u zich af waarom Sydney zoveel backpackers trekt, volg dan het dagboek van de 26- jarige 'backpacker' Susanne van Doorn. Lees vanaf 15 september de indrukken van Susan of stel haar vragen via het gastenboek!

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie