Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 15-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van vrijdagmiddag
16:13 vrijdag 15 september 2000

Dirk Neef 06 - 51 557 950

Auto botst op tractor

VALTHERMOND. Op het Zuiderdiep in Valthermond raakte vrijdagmorgen een 24 jr. automobilist uit die plaats gewond. Een tractor (met aanhanger), bestuurd door een 53 jr. man uit Odoorn, sloeg linksaf en liet daarbij de doorgang niet vrij voor de hem tegemoetkomende auto. De personenauto werd zwaar beschadigd. Op de voorkant van de tractor zaten alleen wat krasjes. De automobilist werd met lichte verwondingen voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


*
Autokraken

ASSEN. Op een parkeerplaats aan het Dijkveldpad in Assen werd tussen donderdagmiddag en vrijdagmorgen een autoradio uit een bestelauto gestolen. Van de auto werd een ruit vernield.

MEPPEL. In de nacht van donderdag op vrijdag werd uit een bestelbus die geparkeerd stond aan de Talmastraat in Meppel de radio gestolen. Ook van deze auto werd een ruit vernield.


*
Inbraken

ASSEN. In de nacht van donderdag op vrijdag werd op dezelfde wijze ingebroken in twee woningen aan de Boerhoorndreef in Assen. Men kwam binnen door via een openstaand bovenraampje de raamsluitingen van het raam daaronder te openen en daardoor naar binnen te klimmen. Uit de woningen is o.a. geld en een videorecorder gestolen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie