Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vakbeurs voor kennis en technologie 'Het Instrument 2000'

Datum nieuwsfeit: 15-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Exact

Exact toont ERP-oplossing op Het Instrument 2000

Exact Industrie neemt op 9 t/m 13 oktober deel aan de vakbeurs 'Het Instrument 2000'.

Het Instrument 2000: Vakbeurs voor kennis en technologie.

Voor velen HET moment om zich te oriënteren en te informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de industriële automatisering en laboratorium technologie: Het Instrument 2000. Professionals krijgen van 9 t/m 13 oktober een volledig overzicht van producten, systemen en diensten in beide branches. Iedereen die belang heeft bij industriële automatisering en/of laboratorium technologie komt in de week van 9 t/m 13 oktober ten minste één dag in de Jaarbeurs Utrecht.

Wat kunt u verwachten?

U kunt veel verwachten op Het Instrument. De organisatie is in handen van de branches zelf, via een koepelorganisatie FHI, federatie van technologie branches. De 600 exposerende bedrijven zijn overzichtelijk ingedeeld in de twee beursgedeeltes. Duidelijk herkenbare clusters maken het de bezoeker gemakkelijk. In industriële Automatisering zijn twaalf clusters en in laboratorium technologie acht.

De bezoekers worden snel op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen door middel van congressen, symposia, themapaviljoens en theaterpresentaties.

Exact Industrie toont op deze dagen haar ERP-totaaloplossing, E-PAS.

Voor meer infomatie over deze beurs, kunt u kijken op www.fhi.nl/hi2000/index.html

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie