Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorbereidingsbesluiten ruimtelijke ordening Leiden

Datum nieuwsfeit: 15-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Ruimtelijke ordening

Voorbereidingsbesluiten

Burgemeester en Wethouders van Leiden maken bekend, dat de gemeenteraad op 12 september 2000 heeft besloten te verklaren dat:
1. een herziening van het bestemmingsplan 'Verversbuurt' wordt voorbereid voor een gebied zoals op de bijbehorende tekening LV 2666 nader is aangeduid (RV 00.0087);

2. een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan 'Tuinstad/Staalwijk' wordt voorbereid voor een gebied aan de Leliestraat 46 t/m 54, e.a. zoals op de bijbehorende tekening LV 2665 nader is aangeduid (RV 00.0088).
Beide besluiten van de gemeenteraad liggen tezamen met raadsvoorstel en bijbehorende kaarten LV 2665 en LV 2666, met ingang van 18 september 2000 ter inzage in de bibliotheken van stadhuis en Stadsbouwhuis. U kunt hier dagelijks terecht van 9.00-16.30 uur en in het stadhuis ook op donderdagavond van 17.30-20.00 uur. Met ingang van dezelfde dag treden beide besluiten in werking. Op grond van artikel 21 lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening heeft de gemeenteraad bepaald dat beide voorbereidingsbesluiten een geldigheidsduur hebben van twee jaar. Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende een termijn van zes weken bij de gemeenteraad van Leiden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie