Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jongeren VLD en VU&ID Kortrijk voeren campagne met tattoo

Datum nieuwsfeit: 15-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

en via het Regionaal Virtueel Perscentrum
van de Digitale Regio Kortrijk.


---

Onderwerp: Voer eens campagne met een ... tattoo Auteur: Francis Devriendt
E-mail: (werkaandewinkel@kortrijk.net)
Bedrijf: Kartel VLD-VU-ID Kortrijk
Adres: Walleweg 10
Plaats: 8510 BELLEGEM
Tel.: 0495 38 30 24
Fax: 056 25 62 42

Brussel, 15 september 2000
Aan de politieke redactie

Persbericht

Voer eens campagne met een ... tattoo

Stroom van jonge ideeën

De jongeren van VLD en van VU&ID Kortrijk pakken tijdens de verkiezingsperiode uit met niet alledaags drukwerk: de TATTOO. Zij willen op die manier de Kortrijkzanen opnieuw energie geven. Als concept werd gekozen voor het Volt-teken met (het jaar) 2000 V(erkiezingen) en de slogan "Stroom van jonge ideeën". Op de achterzijde vindt u de lijst met de plaatsen van de jongeren. Op 13 juni 1999 waren het bierviltjes in primeur. Nu zijn we opnieuw de creatiefste.

De jongeren, die opkomen op de kartellijst van VLD-VU&ID, veroorzaken hiermee een trendbreuk. Al te vaak worden jongeren vereenzelvigd met nachtlawaai, criminaliteit, drugs.. De tattoo oogt blits en zal duidelijk zichtbaar zijn in het straatbeeld: op de affiches, folders, polo's en bierkaartjes.

"Stroom van jonge ideeën", staat voor een zestal krachtlijnen voor de stad Kortrijk, die perfect passen binnen de VLD-VU&ID campagne "Kortrijk, werk @ de winkel":


· Fuiven, skaten, skeeleren in het centrum? Moet kunnen ! Leegstaande fabrieksruimten herbestemmen als fuifruimte met minimale overlast.


· Nachtbussen naar en van alle deelgemeenten en de Kinepolis

· E-stadsbibotheek : Reserveer je boeken en cd's via het internet en krijg ze thuis bezorgd.


· Bewaakte fietsstalling


· KVK opnieuw in eerste ! Kortrijksport zoals vroeger

· Avondloket en avondshopping

één dag per week winkels en stadsdiensten open tot 21 uur

U kan de tattoo en de verdeling ervan voor de eerste maal zien zondag aanstaande 17 september op de KULAK (35 jaar KULAK feesten) om 13u. Voor meer info bel naar Anthony Vanden Berghe (0477/58 13 62) of Vincent Van Quickenborne (0495/846 936).

De 15 jongeren onder stroom: Anthony Vanden Berghe (Jong VLD, plaats 9), Machteld Claerhout (Jong VLD, plaats 20), Frederik Vanden Bogaerde (VU-ID, plaats 21); Barbara De Jonghe (VU-ID, plaats 22), Frederik Maes (VU-ID, plaats 23); Nele Haghebaert (VU-ID, plaats 24); Piet Vlieghe (VU-ID, plaats 25); Suzy Vanwolleghem (Jong VLD plaats 26), Hans Rottiers (Jong VLD plaats 27); Isabel Blaton (Jong VLD, plaats 28); Laurent Deleu (Jong VLD, plaats 29); Frédéric Huyghe (Jong VLD, plaats 31); Ludo Halsberghe (Jong VLD, plaats 32); Francis Devriendt (Jong VLD, plaats 33), Vincent Van Quickenborne (VU-ID, bijna lijstduwer)

werkaandewinkel.kortrijk.net


---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie