Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TAS Groep rond overname Alert Automation Services af

Datum nieuwsfeit: 15-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Baarn, 15 september 2000

TAS GROEP ROND OVERNAME ALERT AUTOMATION SERVICES AF

TAS Groep NV heeft de overname van Alert Automation Services BV te Veldhoven afgerond. Dit in vervolg op de bekendmaking van het ondertekenen van de intentieverklaring op 22 augustus 2000. Alert zal per 1 juli 2000 in de consolidatie worden opgenomen en zal naar verwachting een positieve bijdrage leveren aan het resultaat en de winst per aandeel van TAS Groep NV.

Alert Automation Services, opgericht in 1996, is actief op het gebied van kwaliteitszorg. De onderneming is gespecialiseerd in hoogwaardige dienstverlening inzake kwaliteitszorg rond embedded software. Rondom de speerpunten Software Process Improvement en Software Architectuur zijn diensten opgebouwd als advisering en training met als doel de noodzakelijke professionalisering te bevorderen. Op beide gebieden wordt nauw samengewerkt met buitenlandse onderzoeksinstituten en universiteiten in Nederland. De activiteiten van Alert sluiten goed aan op die van de TAS werkmaatschappij KZA, eveneens actief in kwaliteitszorg. Met deze overname bouwt TAS haar marktleiderschap op het gebied van kwaliteitszorg in Nederland verder uit. Alert realiseerde in 1999 een omzetniveau van EUR 1.8 miljoen en heeft momenteel 25 hooggekwalificeerde medewerkers in dienst.

TAS Groep NV
De TAS Groep is een beursgenoteerde onderneming, gespecialiseerd in dienstverlening op het terrein van de informatie- en communicatietechnologie. TAS opereert via negen gespecialiseerde werkmaatschappijen op verschillende marktsegmenten. Onze informatici beschikken over alle essentiële kennis en het bijbehorend vakmanschap die nodig zijn voor een optimale waardecreatie in de productieketen van onze opdrachtgevers, top 100 ondernemingen en grote overheidsinstellingen in Nederland. De onderneming telt ruim 1500 medewerkers, verspreid over vestigingen in Baarn, Bunschoten, Hoofddorp, Best en Veldhoven. TAS heeft zich in vijftien jaar ontwikkeld tot een van de grootste ICT-dienstverleners van Nederland. TAS biedt middels expertise, consultancy, projectmanagement en kwaliteitszorg (totaal)oplossingen aan haar klanten. Uitgangspunten hierbij zijn pragmatisme, kwaliteit en commitment. TAS behaalde in het eerste halfjaar van 2000 een omzet van EUR 56 miljoen en een winst van EUR 6,3 miljoen.

/ / / / / /

Voor meer informatie over TAS kunt u contact opnemen met: Dirk Nijdam - Marketingcommunicatie Manager

+31 (0)35 5431543
(dnijdam@tas.nl)

TAS Groep
Baarnsche Dijk 12
3741 LS Baarn
Nederland
Tel: +31 (0)35 5431543
Fax: +31 (0)35 5430748
E-mail: (info@tas.nl)
Web: www.tas.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie