Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 15-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 09.45 uur
Fietser botst op auto

MAARN Donderdagmiddag rond kwart voor drie ontstond er een botsing tussen een auto en een fietser. Een 31-jarige automobilist uit Maarn reed over de Amersfoortseweg richting Doorn. Bij nadering van een tegenligger stuurde de man naar rechts en zag daarbij een 15-jarige fietser uit Veenendaal over het hoofd. De jongen probeerde nog stevig te remmen, maar kon een botsing met de auto niet meer voorkomen. De fietser sloeg over zijn stuur en kwam tegen de achterzijde van de auto aan en viel hierna op de grond. De politie heeft de jongen overgebracht naar het ziekenhuis in Veenendaal. Hij had een gekneusde arm.

Dronken automobilist

RENSWOUDE Vrijdagmorgen rond half twee controleerde de politie op de Biesbosserweg een 41-jarige automobilist uit Renswoude. De man had alcohol genuttigd; hij had een alcoholpromillage van 0.95. De man kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal van fl. 700,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie