Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fox Kids zoekt nieuw talent

Datum nieuwsfeit: 16-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hilversum, 12 september 2000

PERSBERICHT

FOX KIDS SCREENTEST WEEKEND
FOX KIDS ZOEKT NIEUW TALENT

Fox Kids is op zoek naar nieuw talent en nodigde daarom de kijker uit om zich op te geven voor het Fox Kids Screentest Weekend. Tijdens dit weekend op 16 en 17 september kunnen de kijkers zelf bepalen wie de nieuwe Fox Kids presentator/presentatrice wordt. De winnaars krijgen de kans om een programma te presenteren op Fox Kids.

Op zaterdag 9 september jl. vonden de opnamen plaats in Avonturenpark Hellendoorn. Uit de 226 aanmeldingen werden uiteindelijk 100 deelnemers geselecteerd, die hun presentatiekunsten mochten tonen. De deelnemers hadden ieder 5 minuten de tijd om zichzelf voor te stellen, iets geks over zichzelf te vertellen en duidelijk te maken waarom ze op Fox Kids wilden presenteren.

In het Screentest Weekend worden de screentests tussen de Fox Kids programma's door uitgezonden. Op zaterdag 16 september is de beurt aan de kinderen onder de 15 jaar. De screentests van de deelnemers van 15 jaar en ouder worden op zondag 17 september uitgezonden.

Via het speciale telefoonnummer 0900-9575 (1,= p.m.) kunnen de Fox Kids kijkers thuis een stem uitbrengen op hun favoriet. Op de internetsite van Fox Kids (www.foxkids.nl) kan de tussenstand worden gevolgd. De winnaars krijgen de kans om een programma te presenteren op Fox Kids. Tevens worden er gedurende het weekend verrassingspakketten weggegeven aan diegenen die de winnaar weten te voorspellen.

Het Fox Kids Screentest Weekend is te zien op zaterdag 16 en zondag 17 september tussen 08.30 en 18.00 uur. Tussen 17.20 en 18.00 uur is op beide dagen een compilatie van alle screentests te zien. De uitslag is zaterdag- en zondagavond om 20.55 uur te zien op FOX.

Einde Bericht
Voor meer informatie:
Nora Barske
Pers & PR Fox Kids
035-6777656
(nora.barske@fox8.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie