Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open dag VU ziekenhuis Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 16-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
VU ziekenhuis

. nieuws Persbericht
persberichtarchief

Amsterdam, 7 september 2000

Open dag:
zaterdag 16 september 2000
van 10.00 tot 15.00 uur
Polikliniek VU ziekenhuis, De Boelelaan 1118, 1081 HV Amsterdam

VU ziekenhuis zet zijn deuren open
Zaterdag 16 september opent het VU ziekenhuis zijn deuren tijdens de landelijke open dag zorgsector. Geïnteresseerden kunnen op deze dag op de informatiemarkt kennis maken met de beroeps- en scholingsmogelijkheden van het VU ziekenhuis. Daarnaast worden rondleidingen georganiseerd over de operatiekamers, röntgenafdeling en verschillende laboratoria van het academisch ziekenhuis.

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt in de polikliniek geven verpleegkundigen, radiodiagnostisch laboranten, laboratoriummedewerkers, operatiekamer-assistenten, specialistisch verpleegkundigen etc. informatie over hun werkzaamheden en de opleidingsmogelijkheden van het VU ziekenhuis.

Rondleiding
Er worden verschillende rondleidingen georganiseerd. Zo is een bezoek mogelijk aan één van onze operatiekamers en kunnen bezoekers kennismaken met de hypermoderne Vector Vision, waarmee hersenonderzoek wordt gedaan. Ook is een rondleiding mogelijk door verschillende laboratoria en de röntgenafdeling met de CT- en PET-scan. Of men kan een patiëntenkamer bezoeken met zeer moderne verpleegkundige hulpmiddelen.
In het speciale internet-café surfen bezoekers over medische en verpleegkundige sites en maken kennis met de automatiseringssystemen van het VU ziekenhuis.

Meer informatie
Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met de dienst public relations en voorlichting VU ziekenhuis/faculteit der Geneeskunde, Jan Spee, telefoon (020) 4443444, fax (020) 4443450, persberichten en meer informatie over de open dag vindt u ook op onze website: www.azvu.nl.

© Academisch Ziekenhuis Vrije Universiteit 08/09/00
dienst public relations & voorlichting (prv@azvu.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie