Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieudefensie en Greenpeace starten EKO-inspecties

Datum nieuwsfeit: 16-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Milieudefensie

Persuitnodiging

Tientallen EKO-inspecties in het hele land

Amsterdam, 13 september 2000 -- Milieudefensie en Greenpeace starten op zaterdag 16 september in Spijkenisse met de jaarlijkse inventarisatie van het EKO-aanbod bij supermarkten. Vrijwilligers van beide organisaties voeren de komende maanden 'EKO-inspecties' uit in tientallen gemeenten in Nederland. Het doel van de EKO-inspectie is supermarkten te stimuleren meer EKO-producten in hun assortiment op te nemen, omdat die producten geen gif of genetisch gemanipuleerde ingrediënten bevatten.

Greenpeace en Milieudefensie organiseren de EKO- inspecties voor het derde achtereenvolgende jaar. In voorgaande jaren is alleen EKO groente en fruit geïnventariseerd. Dit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie