Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Weekagenda B&W Haarlemmermeer

Datum nieuwsfeit: 16-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlemmermeer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer

ga terug Haarlemmermeer actueel

* Weekagenda College

Zaterdag 16 september

11.00 uur
Burgemeester Van Houwelingen is aanwezig op uitnodiging van het bestuur Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland bij de uitreiking van de "Prijs voor culturele arbeid" aan de jubilerende Vereniging De Heimanshof door prof. dr. J.A. van Kemenade. Wethouder Van der Riet en echtgenote zijn hierbij ook aanwezig. Locatie: Heimanshof, Wieger Bruinlaan 1-7 te Hoofddorp

Maandag 18 september

19.30 uur
Raadscommissie Ruimtelijke Ontwikkeling en Luchthaven/PUMMS

Woensdag 20 september

09.30 uur
Wethouder Van Popering verricht de opening van de feestweek ter ere van het 20-jarig bestaan van winkelcentrum Skagerhof in genoemd winkelcentrum.

Donderdag 21 september

14.00 uur
Raadsvergadering

Vrijdag 22 september

15.00 uur
Wethouder Schoenmaker zit de art. 19-WRO-hoorzitting voor inzake het bouwplan voor het uitbreiden van hotel-restaurant De Beurs, Kruisweg 1007 te Hoofddorp. De hoorzitting vindt plaats in het Raadhuis.

Zondag 24 september

20.15 uur
Op uitnodiging van KPMG wonen wethouder Görtemöller en echtgenote het slotconcert van de Kirill Kondrashin Dirigentenmeesterklas bij in de Grote Zaal van het Concertgebouw te Amsterdam.

Woensdag 27 september

10.30 uur
Wethouder Görtemöller ontvangt een delegatie van burgemeesters uit de deelstaat Brandenburg.

15.00 uur
Wethouder Van Popering is aanwezig bij de viering van het 10-jarig bestaan van Bureau Halt Haarlemmermeer/Aalsmeer, Dokter van Dorstenstraat 1 te Hoofddorp.

15.30 uur
Op uitnodiging van NS Vastgoed verricht wethouder Görtemöller de officiële starthandeling voor de realisatie van kantoorgebouw Pharos aan het voorplein van het station Hoofddorp.

16.30 uur
Informatie-avond m.b.t. de eindbestemming van het Floriade-terrein voor de directies van bedrijven en organisaties in de directe omgeving van de Floriade. Wethouder Schoenmaker en de projectleider Floriade geven aan de hand van kaarten en een maquette een toelichting op de plannen. De informatie-avond wordt gehouden in informatiecentrum De Groene Golf, Kruisweg 1625 te Cruquius.

Indien niet anders vermeld is het raadhuis plaats van samenkomst

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie