Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 16-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 11.00 uur
Aangehouden voor onverzekerd rijden

ZEIST Omdat een 27-jarige man uit Zeist vrijdagavond rond zes uur op de Waterigeweg te snel reed (73 km, toegestaan is 50 km), werd hij aangehouden. Bij controle bleek de auto onverzekerd. De man heeft twee bekeuringen in ontvangst genomen: een voor te snel rijden en een voor onverzekerd rijden.

Tandenborsteldief aangehouden

ZEIST De politie van het district Binnensticht heeft vrijdagmiddag rond een uur een 36-jarige man uit Driebergen aangehouden die even tevoren een diefstal had gepleegd in een supermarkt aan de Laan van Vollenhove. De verdachte was zonder te betalen met een twintigtal elektrische tandenborstels (met een waarde enkele honderden guldens) langs de kassa gelopen. Toen het alarm af ging rende hij naar buiten waar hij kon worden tegengehouden door winkelpersoneel. De man werd vervolgens overgedragen aan de politie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie