Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn en IJssel

Datum nieuwsfeit: 16-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Rijn en IJssel, 12.30 uur
Onder invloed

WOERDEN Op de Houttuinlaan reed zaterdagochtend om tien voor half twee een 25-jarige inwoner van Woerden tegen de voorzijde van een politieauto. Bij controle van de bestuurder bleek dat de man te diep in het glaasje had gekeken. Na een blaastest werd vastgesteld dat hij een promillage had van 1,65. Na het uitschrijven van een rijverbod van vijf uur en een bekeuring van enkele honderden guldens kon de man te voet verder.

Wateroverlast

WOERDEN Evenals in andere delen van de regio was ook in Woerden de overlast tengevolge van de regen groot. Brandweer en politie kregen een groot aantal meldingen binnen van ondergelopen tunnels, woningen en alarminstallatie die spontaan afgingen.

Brand

VLEUTEN Door blikseminslag is een kalkoenboerderij aan de Utrechtseweg in vlammen opgegaan. Een getuige had gezien hoe de bliksem insloeg in het dak van de boerderij. Tengevolge van de brand zijn elfduizend kuikens in de vlammen omgekomen. De brandweer was met ongeveer 30 man ter plaatse om de brand te blussen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie