Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieuvriendelijke ontgroening gemeente Haarlem

Datum nieuwsfeit: 17-09-2000
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Milieuvriendelijke ontgroening

75 studenten houden zondag 17 september vanaf 9.30 uur onder begeleiding van de gemeentelijke afdeling Natuur en Landschap een schoonmaakactie in Haarlem Oost. De studenten zijn lid van de Haarlemse studentenvereniging Novitas. Zij houden de schoonmaakactie in het kader van hun ontgroening. Onder de bezielende leiding van ouderejaarsstudenten gaan de eerstejaarsstudenten zwerfvuil opruimen. De studenten werken in groepen in de Slachthuisbuurt, Burgwal, Oude Amsterdamsebuurt, Nieuwe Amsterdamsebuurt, Parkwijk, Zuiderpolder, Harmenjansbuurt en de Waarderpolder.

Het is al weer voor het zevende achtereenvolgende jaar dat de afdeling Natuur en Landschap deze milieuvriendelijke schoonmaakactie coördineert. De afdeling hecht ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie