Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UvA hoogleraarsbenoeming Dr. H.C. Spruit

Datum nieuwsfeit: 17-09-2000
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. H.C. SpruitDr. H.C. Spruit (1948) is benoemd tot bijzonder hoogleraar Astrofysica van compacte objecten en hun omgeving aan de Faculteit der Natuurwetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. De leerstoel is gevestigd vanwege de Amsterdamse Universiteits Vereniging. Hendrik Spruit studeerde in 1972 af in de Sterrenkunde aan de Universiteit Utrecht. Daarna deed hij promotieonderzoek in dienst van ZWO aan dezelfde universiteit. In 1977 promoveerde hij cum. Na twee jaar 'visiting scientist' te zijn geweest aan het National Center for Atmospheric Research in Boulder, Colorado, werd hij in 1979 wetenschappelijk medewerker van ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie