Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 17-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.15 uur
Onwelwording op snelweg

EEMNES Een automobilist werd zaterdagmiddag omstreeks half een onwel op de A1 (noordbaan) ter hoogte van het knooppunt Eemnes. Zijn passagier moest ingrijpen en wist de auto tegen de vangrail tot stilstand te brengen. Het slachtoffer, een 77-jarige man uit Duitsland, moest door ambulancepersoneel worden gereanimeerd en is overgebracht naar een ziekenhuis in Hilversum.

Mistlamp en dronken

SOEST Op zondagmorgen viel het surveillerende politiemensen omstreeks twee uur op dat een automobilist zijn mistverlichting voerde terwijl er geen sprake was van enige mistvorming. Toen zij de 25-jarige man uit Soest daarop wilden aanspreken, constateerden zij dat de man wel wat onvast ter been was. Uit een daarop volgende blaastest bleek een alcoholpromillage van 0,65 promille. Een rijverbod en een bekeuring waren het gevolg.

Auto over de kop

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Een personenauto met drie inzittenden raakte zondagmorgen omstreeks twee uur op de Westsingel van de weg, sloeg over de kop, nam twee bomen mee en kwam tegen een derde boom tot stilstand. De drie inzittenden (de 27-jarige bestuurder uit Amersfoort, en twee mannen uit Bunschoten/Spakenburg, 27 en 29 jaar oud) konden op eigen kracht de auto uit kruipen. De bestuurder is aangehouden en voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis in Amersfoort. Daar is bij hem een bloedproef afgenomen. Ook de twee inzittenden zijn voor nader onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie