Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen

Datum nieuwsfeit: 17-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen, 12.30 uur
Hardleers

MAARSSEN - Zaterdagavond om negen uur werd op de Sweserengseweg een 41-jarige bestuurder van een auto gecontroleerd op het gebruik van alcohol. De man, afkomstig uit Birmingham, bleek na controle een ontzegging van de rijbevoegdheid te hebben tot september 2001. Ook nu bleek de man weer te diep in het glaasje te hebben gekeken en had een promillage van 0,8.
Eerder deze maand bleek hij ook al een proces verbaal te hebben gekregen voor het rijden onder invloed. De auto van de man werd inbeslaggenomen en hij zal zich binnenkort voor de rechter dienen te verantwoorden.

Straatroof

MAARSSEN Een 59-jarige inwoonster van Maarssen deed zaterdagmiddag bij de politie aangifte omdat zij op de Duivenkamp door jongens op een zwarte scooter was beroofd. De jongens die beiden in het zwart waren gekleed en voorzien van integraalhelmen griste de handtas van het slachtoffer uit de fietstas.
De fietstas scheurde en de tas met inhoud werd meegenomen.

Luid schreeuwend en roepend om hulp achtervolgde de vrouw de bromfiets. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via het telefoonnummer 0346-581111.

Alcoholcontrole

BREUKELEN Bij een controle op alcohol in het verkeer heeft de politie zaterdagochtend om vier uur twee personen op het Zandpad aangehouden die te veel hadden gedronken. Een 30-jarige automobilist uit Utrecht en een 38-jarige automobiliste uit Amsterdam.

De man uit Utrecht had een promillage van 0,65 en de vrouw had een promillage van 1,1.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie