Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Auto zonder stuur aangetroffen in Meppel

Datum nieuwsfeit: 17-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van zaterdag op zondag
13:28 zondag 17 september 2000

Martin Panman
0651611628

Meppel

Auto zonder stuur
Gisteravond trof de politie op de Oosteinde/Kratonstraat een auto gedeeltelijk op het trottoir en de op weg staan. Toen de politiemensen in de auto keken zagen zij dat het stuur ontbrak. Onderzoek wees uit dat de auto gestolen was. Toen de politie de 25 jarige eigenaresse uit Meppel informeerde, bleek dat zij nog niet wist dat haar auto gestolen was. Ze had de auto op het Zuideinde in Meppel geparkeerd. Daar werd de auto gestolen, waarbij het stuurslot werd vernield en het stuur vermoedelijk afbrak.

Assen

Inbraak in vijf autos
Gisteravond meldde een voorbijganger, dat er ruiten van autos ingegooid waren op de carpoolplaats bij de afslag A28 van Assen Noord. Een onderzoek door de politie leerde, dat er van vijf autos ruiten waren gebroken. Wat er precies uit de autos is gestolen is nog bekend. De eigenaren moeten nog aangifte doen.

Assen

Inbraak in flat
Vannacht is er ingebroken in een benedenwoning van een flat aan de Beuzeveen in Assen. Een achterdeur is opengebroken en uit de woning is een o.a. videorecorder en een GSM gestolen. De 22 jarige bewoonster deed aangifte.

Emmen

Inbraak in winkel
Vannacht is er ingebroken in een supermarkt aan de Wilhelminalaan in Emmen. Aan de kant van de Julianalaan is een raam van een schuifdeur met een tegel ingegooid. In de winkel zijn kasten met daarin sigaretten opengebroken, waarna het rookwaar gestolen werd. Een getuige zag vannacht tegen halfvijf een blanke man bij de winkel weg fietsen. De man had lang zwart haar met een paardenstaart en was gekleed was in een donker gekleurd trainingspak. De winkelier doet vandaag aangifte.

Emmen

Winkeldieven
Bij een kledingzaak aan de Weiert in Emmen hield het winkelpersoneel gistermiddag twee winkeldievegges aan. Ze hadden twee leren jassen gestolen ter waarde van 1500 gulden. De verdachten zijn overgedragen aan de politie. De kwamen uit Mongolië en verblijven in Bellingwolde en Vlagtwedde. Nadat ze een dagvaarding hadden gekregen werden ze heengezonden.

Meppel

Openbare schennis
Gistermiddag rond 17.30 uur waren twee 11 jarige meisjes uit Meppel de geitjes aan het voeren in het Noorderpark in Meppel. In de buurt zat een man op een bankje te kijken. Op een gegeven moment liep de man naar de meisjes toe. De beide meisjes vertrouwden het niet en pakten hun fiets en reden weg. Toen ze achterom keken zagen ze dat de man zijn broek had laten zakken, waardoor zijn geslachtsdeel te zien was. De man droeg een witte trui met capuchon.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie