Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoogleraarsbenoeming UvA: Dr. M. Buma

Datum nieuwsfeit: 17-09-2000
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. M. bumaDr. W.J. Buma (1961) is benoemd tot bijzonder hoogleraar Molecuulspectroscopie aan de Faculteit der Natuurwetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. De leerstoel is gevestigd vanwege de Stichting John van Geuns Fonds. Wybren Buma studeerde in 1985 cum laude af in zowel de Experimentele fysica als de Theoretische chemie aan de Universiteit Leiden. Daarna deed hij promotieonderzoek aan dezelfde universiteit. In 1989 promoveerde hij cum laude op het proefschrift 'Vibronically induced structural changes in the lowest triplet state of Benzene and Pyridine'. Na twee jaar research fellow te zijn geweest ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie