Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Nijmegen en NEC zetten vrijwilligers in zonnetje

Datum nieuwsfeit: 17-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

Gemeente en NEC zetten vrijwilligers in het zonnetje

De gemeente Nijmegen werkt aan het revitaliseren van een groot aantal wijken. Dat doet de gemeente samen met tal van vrijwilligers uit die wijken. Mensen die zich voor hun wijk dag in dag uit het vuur uit de sloffen lopen. Komend voetbalseizoen worden ze in het zonnetje gezet. Voor 13 thuiswedstrijden van NEC worden vrijwilligers uit een specifieke wijk uitgenodigd een wedstrijd van NEC bij te wonen.

NEC heeft 25 kaartjes voor elke thuiswedstrijd aan de gemeente beschikbaar gesteld. NEC biedt dit Nijmegen om niet aan, en wil op deze wijze haar verbondenheid met de stad en wijken tonen. De gemeente heeft besloten de kaartjes aan vrijwilligersorganisaties te schenken om haar waardering te uiten voor al het werk dat verzet wordt. Elke (niet risico-) wedstrijd is een speciale vrijwilligersorganisatie aan de beurt. De stadionspeaker zal de vrijwilligers in het bijzonder welkom heten. De eerste club is Bewonersgroep Voorstenkamp uit De Voorstenkamp.

De eerste wijkbewoners worden door club en gemeente (onder andere de verantwoordelijke wethouders Depla en Van Rumund) op zondag 17 september ontvangen bij de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd begint om 14.30 uur en de vrijwilligers worden een uur van te voren ontvangen in De Brasserie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie