Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rapport 'Dierenarts als interdisciplinair adviseur'

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KNMVDIERGENEESKUNDE

DE MODERNE DIERENARTS IS INTERDISCIPLINAIR ADVISEUR

De moderne rundveedierenarts is gezien zijn deskundigheid en het vertrouwen dat door de veehouder in hem wordt gesteld een belangrijke adviseur op het gebied van diergezondheid. Het accent ligt daarbij op preventie en samenwerking. Dit vraagt grote kennis op het gebied van rundergezondheid, zoötechniek, bedrijfsmanagement en wet- en regelgeving. Vandaar dat de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD) differentiatie naar diersoort stimuleert met een toegesneden kwaliteitssysteem.
Dit staat in het rapport De dierenarts as interdisciplinair adviseur; visie op de rundveegezondheidszorg in 2010 dat op 18 september 2000 wordt gepresenteerd.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie