Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Leeuwarden reikt glazen serviesgoed uit

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Wethouder Hetty Hafkamp reikt glazen serviesgoed uit

Op maandag 18 september ontving Trees de Jong uit Leeuwarden een gloednieuw glasservies van wethouder Hetty Hafkamp van milieu. Het was een gebaar van dank richting alle Leeuwarder glasbakgebruikers.

Mevrouw De Jong brengt altijd haar lege flessen naar de Retourette in winkelcentrum Bilgaard. Tot haar verrassing werd haar bijdrage aan een schoon milieu ditmaal beloont met een 18-delige glasservies.

Het servies wordt beschikbaar gesteld door de Stichting Kringloop Glas. De Stichting zet zich onder andere in voor de promotie van hergebruik van glas, met acties in alle gemeenten zoals nu in Leeuwarden.

Wethouder Hetty Hafkamp verleende met plezier haar medewerking aan dit bijzondere initiatief. Zij vindt het belangrijk dat glas wordt hergebruikt. "Recycling van glas bespaart energie en grondstoffen en daar zet ik mij, net als mevrouw De Jong, graag voor in," aldus de wethouder.

19 september 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie