Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rapport Calamiteitenpolders Rivierengebied verschijnt

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Bron: Kamer van Koophandel Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Rivierenland

Maandagochtend ontvangt u per mail een persbericht, met daarin de samenvatting van het onderzoeksrapport "Calamiteitenpolders een ruimteclaim in het Rivierengebied" van WL Delft Hydraulics (het voormalige Waterloopkundig Laboratorium) dat in opdracht van de Gelderse Kamers van Koophandel, de Polderdistricten, GLTO, de Sociale Partners en Provincie Gelderland is opgesteld. Hierop berust een embargo tot 16.00 uur, het moment van overhandiging aan de staatssecretaris.

Tevens is vanaf maandagochtend 10.00 uur een persmap beschikbaar, waarin naast het voornoemde persbericht een populaire versie van het onderzoeksrapport is opgenomen én een exemplaar van het complete rapport. Op publicatie hieruit berust echter een embargo tot maandag 18 september 16.00 uur. Deze persmap kunt u vanaf 10.00 uur ophalen bij Kamer van Koophandel Rivierenland, Laan van Westroyen 4 te Tiel (contactpersoon, J. Hillaert, tel. 0344-637700).

Als u zich niet aan het embargo kunt of wilt houden verzoeken wij u ons daar voor maandagochtend 9 uur van in kennis te stellen. Wij kunnen u dan de informatie pas verstrekken op de persconferentie 's-avonds om 18.30 uur in het gemeentehuis van Rheden, Hoofdstraat 3 in De Steeg.

Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn geweest.

Met vriendelijke groet,

Jurgen Hillaert
persvoorlichter

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie