Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Hilversum

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Wegwerkzaamheden komende week
Periode 18 tot en met 24 september 2000.


- Er wordt gewerkt aan de eerste fase van het noordelijk deel van de centrumring. Het Melkpad zal tot begin november voor het verkeer zijn afgesloten. Er wordt tot 16 september gewerkt aan het gedeelte Bussumerstraat/Oude Enghweg. Het verkeer wordt omgeleid.


- Eveneens in het kader van de aanleg van de centrumring wordt gewerkt aan de Schapenkamp, tussen het Gooilandplein en de Prins Bernhardstraat. Vanaf de Prins Bernhardstraat richting Gooilandplein is er geen verkeer mogelijk. De werkzaamheden duren tot begin november.Het verkeer wordt omgeleid.


- Tot eind september is de Reigerstraat in verband met herbestratingswerkzaamheden afgesloten tussen de Mezenstraat en Ooievaarstraat.


- De Neuweg is tussen de Orchideestraat en Hilvertsweg afgesloten in verband met riolerings- en herinrichtingswerkzaamheden. Het verkeer wordt omgeleid.


- Ter hoogte van de atletiekbaan op het Arenapark wordt in verband met de aanleg van riolering en verhardingswerkzaamheden het verkeer tot half oktober omgeleid.


- In verband met werkzaamheden aan een geluidsscherm aan de Vreelandseweg zal het verkeer tot eind 2000 enige hinder ondervinden.

- Tot 24 september wordt er nog gewerkt op de Albertus Perkstraat, tussen de ´s- Gravelandseweg en de Burgemeester Andriessenstraat. Het verkeer wordt omgeleid.


- Tot begin oktober worden er werkzaamheden aan de weg verricht in de v.d. Sande Bakhuyzenstraat, tussen de Eemnesserweg en Planetenstraat en in de Planetenstraat, tussen de Mercuriusstraat en de v.d. Sande Bakhuyzenstraat. Het verkeer wordt omgeleid.


- Tot begin oktober zal de Joelaan afgesloten zijn voor het verkeer in verband met wegwerkzaamheden.


- Van 18 tot en met 24 september worden er in de Huygensstraat/Leeghwaterstraat enkele drempels aangelegd. Het verkeer zal hiervan enige hinder ondervinden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie