Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 18-09-2000 Persbericht district Den Bosch

GETUIGE GEWOND BIJ AANHOUDING TASJESROVER, s-HERTOGENBOSCH Dankzij het kordate optreden van een drietal getuigen heeft de politie zondagmiddag op de Kerkstraat een 36-jarige inwoner van Enschede aangehouden. De man had kort daarvoor op de Hinthamerstraat een 75-jarige inwoonster van Tilburg van haar handtas beroofd.De getuigen achtervolgden de verdachten en wisten hem op de Kerkstraat naar de grond te brengen. Hij verzette zich daarbij en stak een van de getuigen met een ballpointvulling in de hand. Bij controle in het ziekenhuis bleek deze getuige twee middenhandsbeentjes en een vinger te hebben gebroken. Een andere getuige verloor tijdens de achtervolging zijn portemonnee met circa F 1750.= en een GSM. De verloren goederen zijn tot op heden nog niet als gevonden bij de politie gemeld. De verdachte is inverzekering gesteld.

WONINGINBRAAK, S-HERTOGENBOSCH In de loop van zaterdag/zondag is ingebroken in een woning aan de Sint Jorisstraat. De toegang werd verkregen door het slot van een toegangsdeur te vernielen. Er zijn een drietal computers, enkele honderden cds en een videoapparaat ontvreemd. De waarde daarvan is niet bekend.

AUTODIEF AANGEHOUDEN, S-HERTOGENBOSCH De politie heeft zondagavond op de Havensingel een 44-jarige Bosschenaar aangehouden. De man reed in een Opel Kadett die op 14 september was gestolen. Hij is ingesloten.

ONDER INVLOED, S-HERTOGENBOSCH De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03.50 uur op Zuid Willemsvaart een 27-jarige automobilist uit Maren Kessel aangehouden. De man bestuurde een auto terwijl hij onder invloed van alcohol verkeerde. Hij kreeg een onmiddellijk rijverbod van 4 uren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie